Incarcare...

Despre Ehmanns

Comparand articole de pescuit de la diversi furnizori veti observa ca exista multe produse cu design similar insa mult diferite ca si calitate. Doar un numar mic de furnizori incearca sa inoveze, pentru a imbunatati sau a proiecta noi produse cu care sa iasa in evidenta. Desi copierea este usoara, toate produsele noastre precum si cele ale marcilor cunoscute provin doar din cateva fabrici din China. Producerea acestora in Europa este prea costisitoare din cauza costurilor mai mari ale fortei de munca. Cu toate acestea, unele companii pretind ca produsele lor ar fi "made in England", asta doar pentru a atrage un profit mai mare!

In China, exista doua tipuri de producatori: cei pentru care cantitatea produsa conteaza mai mult decat calitatea si acele fabrici care au muncitori calificati, utilaje mai performante si telul lor este sa produca bunuri de calitate in detrimentul cantitatii. Fabrica in care se produc echipamentele Ehmanns este de departe una cu cele mai ridicate standarde de calitate, prin urmare, aproape toti furnizorii de marfuri de calitate a scenei europene de pescuit la crap importa marfurile lor de acolo. Asadar, inovatiile realizate acolo vor fi utilizate si de marcile concurente cel tarziu in sezonul urmator. Acesta poate fi considerata calea pe care lumea noastra a pescuitului merge.

O idee buna este o idee buna, indiferent cine a avut-o!

Dupa ce design-ul unui produs este gata, se aleg materialele. Toate componentele sunt disponibile, avand desigur diferite calitati si preturi. De exemplu, exista trei tipuri de plase impotriva tantarilor. Doar cea mai scumpa este capabila sa reziste la abraziune de-a lungul timpului. Un microfleece mai neted sau un material cu tesatura mai moale este infinit mai confortabil intr-un sac de dormit decat o simpla umplutura cu nylon. Un cadru de 19 mm diametru sta mai bine si vibreaza mai putin intr-o furtuna decat o versiune cu diametrul de 16 mm. Conectorii pot avea simple capace din plastic sau pot avea ghidaje solide care asigura o functionare si o viata mult mai lunga. Acestea sunt doar cateva exemple de caracteristici care fac un produs convenabil ori, altfel, salvati cativa dolari.

Toate produsele Ehmanns utilizeaza exclusiv cele mai bune materiale disponibile pe piata. De indata ce un nou material mai bun apare si ne convinge ca merita sa-l utilizam , acesta va fi folosit incepand cu urmatorul lot de produse.

De asemenea, produsele noastre au multe caracteristici incluse care nu fac altceva decat sa-ti faca viata mai usoara atunci cand esti la pescuit. In plus, produsele Ehmanns ofera un confort deplin pe care nu-l veti gasi in alta parte si asta datorita design-ului si a dimensiunilor.

Ehmanns a inventat urmatoarele caracteristici:

Corturi:

- Ferestrele atasabile din exterior prin benzile de velcro se potrivesc mai bine si tin ploaia in afara cortului.

- Clips-uri din plastic pentru fixarea segmentelor rulate in loc de corzi de cauciuc. Acele corzi absorb apa si vor uda interiorul cortului, pe cand cele din plastic nu.

- Groundsheet in forma de bol, avand marginile ridicate cu 15 cm pentru a mentine ploaia si insectele in afara cortului.

- Genti de transport spatioase in loc de huse simple. Corturile pot fi impachetate si depozitate mult mai usor iar geanta este suficient de mare pentru a stoca invelisul suplimentar al cortului sau cateva haine suplimentare.

- Modelele noastre de corturi pentru 2 persoane sunt mult mai mari decat altele, care sunt de obicei cu aproximativ 35 cm mai mici, iar adancimea de 305 cm permite asezarea unui set format din doua paturi dispuse paralel fara a atinge interiorul cortului. In plus, Hot Spot SI 1 Man este mai spatios decat majoritatea alternativelor de 2 persoane si asta datorita cadrului posterior mult mai inalt.

- Acest cadru din spatele cortului ofera un spatiu mult mai generos plus design-ul special duc la cresterea volumului interior cu aproximativ o treime.